Forside Log indOpret konto
My Cart:  0

Icon Airmada Hjelme Sort god rabat århus,tasker icon location udsalg,oprindelige design

DKK1,562.75  DKK781.41Spar: 50% off
  • Model: ICON 002730
  • 5663 Antal på lager
  • Icon Airframe Construct Hjelme Fashion billige,icon veste moto,populær
  • Icon Airmada Sweet Dreams Hjelme nyt produkt smuk,icon veste tilbud,klassisk
  • Icon Airmada Hjelme Sølv Best Seller tilbud,icon jakker udsalg,god kvalitet
  • Icon Airmada Sugar Hjelme på mode smukkeste,icon tekstiljakker udsalg,Sammenlign priser
  • Icon Variant Hjelme Iridium sølv bedste høj rabat,icon bukser,København

Vælg venligst:Antal

Icon Airmada Hjelme Sort god rabat århus,tasker icon location udsalg,oprindelige design_checkout

Description

købe tasker icon location ICON Hjelme , Icon Airmada Hjelme Sort god rabat århus,tasker icon location udsalg,oprindelige design tasker icon packs tilbud,særtilbud

10 år for at skubbe kuvert, for at gå ud over. Et årti at skabe teknologisk avancerede produkter designet af og for behovene hos den gade rytter: du. The Airmada ™ er det endelige resultat af alle vores hårdt tjente erfaringer i en industri, der ikke tåler næstbedste. Dette er vores højeste udvikling af hjelm håndværk og du vil indse dette fra det øjeblik, du tager ud.

Den første ting du vil bemærke er den nye lav profil shell, som nu kommer i fire forskellige størrelser til at bedre passe en række ryttere. Energi absorberende dual-density EPS-liner bruger vores rytter-foretrukne oval hovedet form og kommer i en yderligere fem størrelser for at tilbyde en personlig pasform uden en ounce af spildplads. Indsatsen for at reducere hjelm størrelse kombinerer med hård polycarbonat shell til at oprette en hjelm, der passer bedre, er latterligt lys og stadig opretholder den eksklusive alle verdens STANDARD ikon der passer til din kørestil.

Med pasform og funktion i tankerne fokuseret designerne af den Airmada ™ på at bringe rytter komfort til et nyt niveau. The Airmada ™ holder dig cool, når tempoet varmer op. The overvinde ™ system er blevet fuldstændig moderniseret med endnu mere effektiv ventilation og udstødning portering på tværs af hjelmen. Den nye ventrale primære ™ indtagelse forbedrer Airmada ™ køling luftstrømmen i måder andre hjelme kan kun drømme om, og lange nætter tilbragte forbedring af ergonomi og funktionen af knapperne udluftning. Designet og positioneret til at gøre on-the-fly justeringer, hurtig og nem, er Airmada ™ bygget fra bunden til tilbyder perfekt komfort for enhver ridning tilstand.

Selv skjold system er blevet fuldstændigt nydesignet for at give ryttere den bedste visning af vejen fremad. Den nye hurtig frigivelse ™ shield fjernelse system tillader dig at ændre en ikonet Optik ™ skjold i en brøkdel af et sekund. Denne banebrydende system tillader dig at vælge den rigtige shield for de betingelser, som alle producere en uovertruffen forvrængning sigtelinie til hvad der ligger forude. The ICON ® Airmada ™ sætter igen standarden for den ideelle street hjelm.

» ALLE VERDENSSTANDARD, OPFYLDER ELLER OVERSTIGER FØLGENDE: DOT FMVSS 218 (OS), ECE 22-05 (EUROPA), SAI AS1698 (AUSTRALIEN) & SG (JAPAN) SIKKERHED OG PRØVNINGSSTANDARDER. IKKE SKIB MED SAI ELLER SG CERTIFICERING KLISTERMÆRKER MEDMINDRE KØBT HOS EN AUTORISERET FORHANDLER I DET PÅGÆLDENDE LAND.
» INJEKTION STØBT POLYCARBONAT SHELL FOR STYRKE OG HOLDBARHED
» FORSÆNKET TWIN KANAL OVERVINDE ™ MED BRANCHENS FØRENDE INDSUGNING OG UDSTØDNING HAVNE FOR ØGET KØLING
» TÅGE-FRI IKON OPTIK ™ SKJOLD MED PROLOCK ™ SKJOLD LÅSNING SYSTEM
» JUSTERBAR HAGE OG PANDE UDLUFTNING SYSTEMET VEDLIGEHOLDER KONSTANT TEMPERATUR FOR ØGET KOMFORT I ENHVER SITUATION, RIDNING
» HURTIG FRIGIVELSE ™ SKJOLD SKIFT SYSTEM
» FLYTBARE STØBTE ÅNDE DEFLEKTOR HJÆLPER FORHINDRER DUG
» FULDT AFTAGELIGT VASKBART HYDRADRY ™ FUGT FUGTSPREDENDE INTERIØR
» LET JUSTERE ERGO UDLUFTNINGSANORDNING SWITCH FOR OVERLEGEN LUFTMÆNGDEREGULERING
» FÅS I FIRE STØRRELSER OG SHELL MED EN IKON EKSKLUSIVE LANGE OVALE ATTRAPHOVED FOR PASFORM OG KOMFORT


Icon Airmada Hjelme Sort god rabat århus,tasker icon location udsalg,oprindelige design

Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.